Tak & Renovering i Uddevalla AB

God morgon allesammans ! Ni som följer mig på bloggen vet att jag har flyttat till Uddevalla. Jag är född och uppvuxen i stan och efter 10 år på annan ort längtade jag hem och så dök det upp ett hus som var till salu som jag köpt. Jag fick jobb som lärare på en skola. dag hade jag tänkt mig att jag skulle prata med er om ett byggföretag i Uddevalla som heter Tak & Renovering i Uddevalla AB. 

Det var nämligen så här att taket var dåligt och behövdes läggas om. Jag blev rekommenderad Tak & Renovering i Uddevalla AB av min syrra med äkta hälft som berättade att Tak & Renovering i Uddevalla AB är ett byggföretag i Uddevalla som kan åta sig en hel del inom bygg och renovering men att de har en specialkompetens när det gäller tak. Syrran hade själv fått målat ett plåttak och det var detta byggföretag i Uddevalla som gjorde det. Nu har även jag fått en tak som inte bara är funktionellt, taket är grymt snyggt också. Eftersom jag blev så nöjd så ville jag skriva några ord om Tak & Renovering i Uddevalla AB här i bloggen för att kunna få dela med mig om det här företaget till er. Om det nu är så att ni skulle behöva anlita ett byggföretag i Uddevalla som kan både renovera badrum eller kök eller få hjälp med era tak så vill jag rekommendera er att höra av er i så fall till Tak & Renovering i Uddevalla AB. Det är ett prisvänligt byggföretag i Uddevalla och de har gett både mig och min syrra och hennes man den hjälp som vi alla har behövt utifrån våra önskemål och behov, och de kommer förstås att kunna ge även er den hjälpen som ni behöver.