Behöver du samtala med en coach i Linköping?

Ibland tar livet vändningar som man inte trodde var möjligt. I dag ska jag prata med er om en hel del saker, bland annat mitt nya jobb på en skola, men i ett senare inlägg. Att jag sadlade om mitt i livet och började en utbildning som gav mig jobbet i en skola som elevassistent beror helt och hållet på att jag tog steget till en livsförändring, tack vare att jag vände mig till en coach i Linköping, jag gick till företaget Mindsteps.

Hos denna coach i Linköping fick jag ta reda på vad det var jag ville göra för slags förändringar och hur jag skulle nå mina mål. Jag kände att jag för första gången på en evighet tog tillbaka makten över mitt liv och jag har skapat mig min nya verklighet som jag lever i, dag efter dag, och jag älskar det. Hade jag inte gått till denna coach i Linköping hade jag förmodligen stått kvar och stampat på samma golv i fabriken och blivit bitter över att det var så här livet blev, tråkigt och utan utmaningar. Men det är aldrig någon annan en själv som kan göra förändringar, men det kan behövas lite hjälp på traven, det var därför jag gick till Mindsteps, och tack vare detta tog mitt liv en vändning i en positv bemärkelse. Hos Mindsteps kan man då få hjälp av en coach i Linköping, man kan även gå dit för att få parterapi eller samtalsterapi och det är verkligen något jag hade önskat att fler personer skulle prova på, att gå till denna coach i Linköping. Ni har absolut inget att förlora på att gå dit, men allt att vinna! Jag hoppas att ni vågar ta steget till att göra förändringar även i era liv, det kan utveckla er enormt som människor.